Geniet u ook van een mooie pot voetbal en gunt u de jeugd een steuntje in de rug?

Steun dan vandaag nog de Stichting Jongsenioren Competitie en daarmee ook de jeugd welke uitkomt tijdens de Univé Jongsenioren Competitie of het Miko Koffie Kampioenenbal.

Hieronder zie je de verschillende mogelijkheden die er zijn om ons te steunen.

Clubcard houder

Als clubcard houder kun je zelf kiezen of je eenmalig of per seizoen (doorlopend herhaald) ons wilt steunen.

Uiteraard zijn er voor jou als clubcard houder ook een paar leuke extra’s, zo krijgt u het programmaboekje van de competitie digitaal toegestuurd, kunt u gebruik maken van speciale extra’s tijdens het Kampioenenbal. Daarnaast krijgt u een exemplaar van het JSC Magazine gratis thuisgestuurd.

Door simpel het formulier hieronder in te vullen steunt u direct.

SponsorKliks

Door gebruik te maken van SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan de Stichting Jongsenioren Competitie zonder dat het jou een cent extra kost.

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Stichting JSC ontvangt hiervoor geld in de kas. Via de verschillende categorieën op de site zijn diverse webwikels zoals Bol.com, Coolbleu, Booking.com en Expedia te vinden. Bij alle gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar ons. En nogmaals, het kost jou niets extra’s.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks gedaan wordt. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van Stichting JSC. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval proviteren wij er ook van.