Samenwerking Met JAKO

Het komende seizoen 2018 – 2019 gaat de Stichting Jongsenioren Competitie een fantastische samenwerking aan met JAKO.

JAKO is HET sportkledingmerk waar vele verenigingen uit Noord-Holland al gebruik van maken. JAKO vindt de samenwerking met de Stichting een mooi platvorm om JAKO nogmaals op de kaart te zetten en als blijk van waardering naar verenigingen en sportkledingzaken toe.

JAKO steunt zowel de Univé Jongsenioren Competitie als het Miko Koffie Kampioenenbal. Voor de winnaars op het 2e Miko Koffie Kampioenenbal zal JAKO waardecheques beschikbaar stellen die verzilvert kunnen worden bij een sportkledingzaak die het merk JAKO verkoopt (in overleg met JAKO en de vereniging wordt de sportkledingzaak uitgekozen).

Prijzenverdeling 2e Miko Koffie Kampioenenbal:

  1. Waardecheque € 1.000,- cataloguswaarde
  2. Waardecheque €    500,- cataloguswaarde
  3. Waardecheque €    300,- cataloguswaarde
  4. Waardecheque €    200,- cataloguswaarde

Voor zowel de winnaar van poule A1 als van poule A2 in de Univé Jongsenioren Competitie ligt er een startgeld klaar in de vorm van een waardecheque van € 125,- cataloguswaarde als er daadwerkelijk wordt deelgenomen aan het 2e Miko Koffie Kampioenenbal (doet de winnaar niet mee aan het Kampioenenbal dan zal het startgeld naar de plaatsvervanger gaan, mits deze uit dezelfde groep afkomstig is).

Voor poule B in de Univé Jongsenioren Competitie komt er een finalewedstrijd tussen de kampioen van poule B1 en poule B2. De winnaar van de finalewedstrijd en dus de overal “kampioen van poule B” ontvangt een waardescheque van € 250,- cataloguswaarde.

De Stichting Jongsenioren Competitie dankt JAKO en vertegenwoordiger Ray Mulder en de onderstaande winkeliers voor het vertrouwen en hoopt op een langdurige samenwerking.

Intersport Veldhuis – Sport 2000 Purmerend – SMP Sportscare – Sport 2000 Soccer Center – Ab Geldermans Sport – 100% Voetbal Zaandam – 100% Voetbal Amsterdam

Geef een reactie