Kampioen 2015-2016 Komt Naar Kampioenenbal

Na ADO’20, DEM, SV Hoofddorp en VV De Zouaven heeft ook Fortuna Wormerveer deelname toegezegd aan het Miko Koffie Kampioenenbal.
Fortuna Wormerveer doet al voor het 3e seizoen mee aan de Univé Jongsenioren Competitie en was in het seizoen 2015-2016 de onbetwiste kampioen, daarom extra leuk dat Fortuna Wormerveer als vertegenwoordiger van de Regio Zaanstad van de partij is.

Fortuna Wormerveer is ontstaan op 1 juli 2003 na de fusie van de Wormerveerse voetbalverenigingen QSC en WFC. De nieuw ontstane club was vanaf de start in alle opzichten groter dan de som van beide clubs tezamen. De fusie is mede door de goede voorbereiding, maar zeker door de inzet van alle betrokkenen een groot succes geworden. Direct na de fusie is een traject opgestart om het Watering complex een nieuwe uitstraling te geven met faciliteiten welke passen bij een moderne club. De facelift welke het complex heeft ondergaan is er geheel in eigen beheer uitgevoerd. Zo is allereerst een groot kunstgrasveld aangelegd, dat voor trainingen en wedstrijden gebruikt wordt. Daarna is een nieuw parkeerterrein gerealiseerd waarbij een visvijver gedempt moest worden, en het B-veld gedraaid. Uniek is het D-veld, een kunstgrasveld dat afmetingen heeft van een E – F veld maar geheel op schaal nagebouwd. Dit veld draagt de trotse naam “AtéCé Mini Arena“.

Sportief gaat het Fortuna Wormerveer ook voor de wind en het 1e elftal doet dit seizoen mee om het kampioenschap in de 1e klasse KNVB. Na 18 gespeelde wedstrijden staat het bovenaan met 40 punten, gelijk met DEM maar die heeft 1 wedstrijd meer gespeeld. Het 2e doet verdienstelijk mee in de Hoofdklasse en staat op de 5e plaats. De Onder19 is nog een paradepaardje bij Fortuna, dit team staat in de Hoofdklasse na 17 wedstrijden op 44 punten en dat zijn er 10 meer als de nr 2, kortom als de Onder19 niet kampioen wordt dan hebben de mannen van zichzelf verloren.

Fortuna Wormerveer zal zeker van zich doen spreken op het Miko Koffie Kampioenenbal.

Geef een reactie