De Jongsenioren wedstrijd die ik zag. . . . . . .

VV Assendelft – LSVV 0 – 1

Deze jongsenioren wedstrijd was uitgesteld omdat de “Feestweek in Assendelft” de grootste prioriteit is in het dorp en een representatief team niet mogelijk was. Representatief was vv Assendelft op dinsdag 16 oktober wel degelijk maar de bezoekers uit Zuid-Scharwoude begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden de controle over de wedstrijd. Tot grote kansen kwam het niet voor LSVV en anders stond de keeper in de weg. In de 34e minuut hielp vv Assendelft LSVV aan de leiding door een onnodige terugspeelbal op de keeper die opgepakt werd door de keeper. De vrije trap in het strafschopgebied werd keihard ingeschoten, 0 – 1. Na dit doelpunt kwam vv Assendelft beter in de wedstrijd en ging het spel heen en weer. De grootste kans voor vv Assendelft kwam in de 39e minuut, een goede counter kon niet goed afgewerkt worden en ging over. Aan de andere kant werd het vervolgens bijna 0 – 2 door een foutje van de keeper.

Na de rust begon LSVV wederom sterk en kreeg kansen.
En toen was het opeens over ……………..

In de 54e minuut viel opeens het licht gedeeltelijk uit op het veld en deze was voor geen mogelijkheid meer aan te krijgen. Vermoedelijk een storing in het netwerk omdat er op meerdere plekken geen stroom meer was. In goed overleg met scheidsrechter Aad van Tunen, vv Assendelft, LSVV en de organisatie besloten om te stoppen en de tussenstand van 0 – 1 als eindstand aan te merken.

Toch was het een leuke avond met 2 ploegen die respect hadden voor elkaar en lekker gevoetbald hebben met behoorlijk wat publiek ondanks de concurrentie van ‘Oranje’.

Geef een reactie