De Jongsenioren wedstrijd die ik zag. . . . . . .

ODIN’59 – de Foresters 5 – 1

De Foresters uit Heiloo vervangen AFC’34 per direct omdat de vereniging uit Alkmaar problemen heeft binnen de vereniging en besloten heeft om de Jongsenioren Competitie tussentijds te stoppen.

Er stond een jong team wat in het begin overlopen werd en ODIN’59 stond dan ook snel op 2 – 0. Het leek een ‘walk over’ te worden maar de Foresters herstelde zich met een fantastische nummer 9 op het middenveld en ging beter voetballen en kwam met een leuke aanval op 2 – 1 en kreeg zelfs een grote kans op de gelijkmaker. Deze kwam er niet en ODIN’59 maakte vlak voor de rust 3 – 1.

De hoop op een leuke 2e helft werd meteen door ODIN’59 teniet gedaan want in de eerste aanval na rust werd het meteen 4 – 1 door slap verdedigen bij de Foresters. Toen de beste man bij de Foresters ook nog met een blessure naar de kant moest was het gedaan. Het betere ODIN’59 speelde de wedstrijd rustig uit en kwam nog op 5 – 1.

ODIN’59 heeft nu 6 punten uit 3 wedstrijden en haakt aan bij DEM en ADO’20. Het wordt nog spannend in poule A – groep 2.

Geef een reactie