De Jongsenioren wedstrijd die ik zag. . . . . . .

ADO’20 – rkvv DEM 6 – 3

Een klassieker op de Vlotter in Heemskerk welke onder leiding stond van Miquel Tjong A Jung. Vanaf het begin had DEM het betere van het spel, met technisch verzorgt spel werd er druk gezet op de verdediging van ADO’20 waarbij de meeste aanvallen strandde bij het 16-meter gebied. Toch was het binnen een half uur 0 – 2 en leek DEM controle te hebben over de wedstrijd.

ADO’20 was misschien technisch minder maar met wilskracht kwamen ze toch terug in de wedstrijd. De uitstekend leidende scheidsrechter maakte misschien zijn enigste foutje (als het al een fout was!) waardoor ADO’20 op 1 – 2 kwam, vlak voor rust werd het zelfs 2 – 2 en waren beide weer in evenwicht.

Na de rust een heel ander spelbeeld, bij DEM lukte niets meer en ADO’20 stond echt overal goed en was zeer koelbloedig in de afronding waardoor het snel 4 – 2 werd. DEM kwam nog tot 4 – 3 maar de daarop volgende aanval van ADO’20 zorgde dat de wedstrijd gespeeld was. Het werd zelfs nog 6 – 3 en er waren vele mogelijkheden op meer! De spanning in poule A / groep 2 is weer terug, DEM gaat nog aan de leiding met 9 punten uit 4, maar ADO’20 komt op 6 punten uit 2 en zal op 20 september 2018 inhalen tegen de Foresters (vervangen van AFC’34).

Geef een reactie