De Jongsenioren wedstrijd die ik zag. . . . . . .

ADO’20 – AVV Zeeburgia 3 – 2

Een pittig potje op de Vlotter in Heemskerk met een sterk begin van Zeeburgia dat met een jong en technisch team vroeg druk zette op ADO’20 en het beste van het spel had maar tot weinig doelkansen kwam. In de 14e minuut werd de goede start beloond met de 0 – 1. Een mooie bal werd achter de verdediging van ADO’20 geplaatst waar de aanvaller wel raad mee wist. Zeeburgia bleef domineren maar opeens was het in de 32e minuut 1 – 1 door een uitval van ADO’20 waarbij alleen op de keeper werd afgegaan en de bal koel in het doel werd geschoven. En in de 35e minuut een penalty voor ADO’20 waardoor het tegen de verhouding in 2 – 1 werd. Zeeburgia bleef strijden en kreeg meerdere goede kansen op de gelijkmaker waardoor er meer irritatie ontstond.

Na de rust kwam ADO’20 beter uit de kleedkamer dan Zeeburgia en zorgde voor gevaar maar ook nu werd er gescoord aan de andere kant, Zeeburgia kwam op 2 – 2 met een uitval en een frommel goal. Het spel bleef in de 2e helft op en neer gaan zonder dat er grote kansen ontstonden en helaas werd het voetbal zelf slechter en de irritatie begon toe te nemen op het veld. In de 86e minuut kreeg ADO’20 nog een vrije trap die keurig door de spits het doel werd in gelopen waardoor het 3 – 2 werd. Zeeburgia probeerde het nog maar de gelijkmaker zat er niet meer in.

Een jongsenioren wedstrijd die enthousiast begon en eindigde in een teleurstelling, zeker door de negatieve bijdrage van het publiek van de uitploeg die het met elke beslissing van het scheidsrechtertrio oneens was. Zoals zo vaak stonden alle stuurlui weer eens aan de wal!

Geef een reactie