Univé Scheidsrechterteam huldigt Aad van Tunen

De Stichting Jongsenioren Competitie heeft Aad van Tunen als eerste scheidsrechter gehuldigd voor het bereiken van de begeleiding van 50 jongsenioren wedstrijden. Vanaf seizoen 2016 – 2017 is het Univé Scheidsrechterteam opgericht met steun van Univé om de wedstrijden in de jongsenioren competitie te laten begeleiden door neutrale KNVB scheidsrechters.

Al vier seizoenen lang staan meerdere scheidsrechters klaar om de wedstrijden in een groot gedeelte van Noord-Holland te begeleiden, het afgelopen seizoen maar liefst 42 scheidsrechters.

De scheidsrechters ontvangen een vergoeding per wedstrijd van de thuisspelende vereniging + een aanvulling van sponsor Univé om de vergoeding net iets leuker te maken.

De 71-jarige kapper uit Heemskerk is een trouwe hulp van de Stichting en altijd bereid om wedstrijden te fluiten, tenslotte is “scheidsrechteren” zijn grote passie. Ondanks zijn leeftijd nog steeds top fit en staat hij zijn mannetje op het veld.

De huldiging heeft door het coronavirus later plaats gevonden maar nog langer wachten was geen optie, daarom is Aad thuis verrast en op afstand gehuldigd waarbij hij bloemen en een glazen jubileumplaat ontving.

Het komende seizoen staat Aad met zijn collega scheidsrechters weer klaar om de jongsenioren wedstrijden op kundige wijze te begeleiden, het gaat om maar liefst 112 wedstrijden in het komende (seizoen 2020 – 2021).

Het Univé Scheidsrechterteam kan altijd scheidsrechters/assistent-scheidsrechter gebruiken dus u kunt zich altijd aanmelden via deze pagina.

Aad van Tunen gaat het komende seizoen, als nestor van het Scheidsrechterteam richting de 100 wedstrijden. Aad bedankt voor je inzet en nogmaals van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.