Univé Scheidsrechterteam huldigt Jeroen Stolk

De Stichting Jongsenioren Competitie heeft Jeroen Stolk als tweede scheidsrechter gehuldigd voor het bereiken van de begeleiding van 50 jongsenioren wedstrijden. Vanaf seizoen 2016/2017 is het Univé Scheidsrechterteam opgericht met steun van Univé om de wedstrijden in de jongsenioren competitie te laten begeleiden door neutrale KNVB scheidsrechters.

Al vier seizoenen lang staan meerdere scheidsrechters klaar om de wedstrijden in een groot gedeelte van Noord-Holland te begeleiden, het afgelopen seizoen 42 scheidsrechters. De scheidsrechters ontvangen een vergoeding per wedstrijd van de thuisspelende vereniging en een aanvulling van sponsor Univé om de vergoeding net iets leuker te maken.

De 30-jarige Alkmaarder is een trouwe hulp van de Stichting en altijd bereid om wedstrijden te fluiten. Jeroen is een graag geziene scheidsrechter want met zijn strakke leiding weten de spelers wat ze aan hem hebben!

De huldiging heeft tijdens het 3e Miko Koffie Kampioenenbal plaats gevonden waar Jeroen zijn 50e jongsenioren wedstrijd heeft gefloten. Het was een absolute verrassing voor Jeroen, die op afstand  bloemen en een glazen jubileumplaat ontving.

Het komende seizoen staat Jeroen met zijn collega scheidsrechters weer klaar om de jongsenioren wedstrijden op kundige wijze te begeleiden, het gaat om maar liefst 112 wedstrijden in het komende seizoen. Het Univé Scheidsrechtersteam kan altijd scheidsrechters/assistent-scheidsrechter gebruiken dus u kunt zich altijd melden via de website.

Jeroen bedankt voor je inzet en van harte gefeliciteerd met het bereiken van deze mijlpaal.

Nieuwsbrief

UPDATE

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de stichting, competitie of het kampioenenbal met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in.