KFC Kampioen Poule A1

KFC uit Koog aan de Zaan heeft het kampioenschap in poule A1 van de Univé JSC in de wacht gesleept. Met 17 punten uit 7 wedstrijden aan de kop en in de wachtkamer omdat concurrent Olympia Haarlem nog 2 wedstrijden moest inhalen tegen RKVV DEM en WV-HEDW kwam opeens het coronavirus tussen door.

De inhaalwedstrijden konden niet gespeeld worden en de organisatie besloot om de huidige stand als eindstand te beschouwen. Hiermee kreeg KFC misschien op een makkelijke manier het kampioenschap maar deze is weldegelijk terecht. KFC is tenslotte ongeslagen met 5 overwinningen en 2 keer gelijkspel en de overwinning op Olympia Haarlem met maar liefst 8 tegen 0 niet aan de duidelijkheid over.

Degene met de meeste punten is altijd terecht kampioen en voor de tegenstander geldt hier dat van uitstel dus uiteindelijk ook afstel kan komen.

In de laatste wedstrijd tegen SV Ouderkerk, die met 3-2 werd gewonnen ging het team na afloop op de foto. Bij velen was de gedachte dat ze kampioen waren maar de “echte” huldiging bleef uit. Hopelijk wordt er nog later een geschikt moment gevonden om de kampioensschaal op een waardige manier te overhandigen.

KFC gefeliciteerd.

Nieuwsbrief

UPDATE

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de stichting, competitie of het kampioenenbal met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in.