IVV kampioen Poule B1 Univé JSC

IVV uit Landsmeer heeft dit seizoen voor de eerste keer deelgenomen aan de Univé JSC en meteen het kampioenschap in Poule B1 binnengehaald. Helaas moest hier wel een beslissing van de organisatie aan te pas komen door het coronavirus.

IVV had na 5 gespeelde wedstrijden 13 punten (doelsaldo +12), gevolgd door SV Meervogels’31 met 12 punten uit 5 wedstrijden (doelsaldo +10). Beide verenigingen hadden nog één wedstrijd te spelen en juist tegen elkaar omdat deze wedstrijd uit februari 2020 uitgesteld was omdat SV Meervogels’31 geen team op de been kon krijgen.

De onderlinge confrontatie kwam er dus door het coronavirus niet en dan is de vereniging met de meeste punten de terechte kampioen. IVV heeft een sterk jongsenioren seizoen gespeeld met 4 overwinningen en alleen een moeilijke avond bij FC Purmerend waar een gelijkspel (3 – 3) werd weggesleept.

De Kampioensschaal is nog niet uitgereikt door het coronavirus maar hopelijk kan dat op een geschikt moment nog gebeuren, de waardecheque van € 250,– aangeboden door JAKO, is inmiddels wel aangeboden aan IVV.

IVV heeft voor het komende seizoen veel ambitie in de 2e klasse KNVB en heeft daarom ook het verzoek ingediend bij de organisatie om in het seizoen 2020-2021 uit te komen in Poule A van de Univé JSC.

IVV gefeliciteerd en tot volgend seizoen.

Nieuwsbrief

UPDATE

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de stichting, competitie of het kampioenenbal met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in.