Coronavirus en Jongsenioren Competitie

Nederland is in de ban van het Coronavirus, de maatregelen genomen door de regering zijn streng en het dagelijks leven ligt inmiddels vrijwel stil. Ook hebben diverse organisaties hun verantwoordelijkheid genomen en evenementen afgelast en/of verplaatst.

Duidelijk is geworden dat evenementen in de komende maanden geen doorgang vinden.

De Stichting Jongsenioren Competitie heeft ook besloten om verantwoordelijkheid te nemen en nu duidelijkheid te geven over de Univé Jongsenioren Competitie en het Miko Koffie Kampioenenbal. Het zorgt helaas voor een abrupt einde van het seizoen 2019 – 2020 maar de gezondheid van iedereen is natuurlijk veel belangrijker dan een wedstrijd in de jongsenioren competitie en/of een kampioenenbal.

Univé Jongsenioren Competitie
Alle nog te spelen jongseniorenwedstrijden (dus ook de wedstrijden die invloed hebben op de eindstand) worden NIET maar gespeeld. De huidige stand op de website van de 5 poules is de eindstand voor het seizoen 2019 – 2020. De onderstaande verenigingen worden tot kampioen van de poule benoemd.

  • Poule A1 – KFC
  • Poule A2 – AFC’34
  • Poule A3 – Zuidoost United
  • Poule B1 – IVV
  • Poule B2 – VV Bergen

De uitreiking van de kampioensschaal voor KFC, AFC’34 en IVV zal plaats vinden in onderling overleg met de verenigingen maar pas nadat het coronavirus onder controle is en de instanties aangeven dat het samenzijn van groepen weer mogelijk is.

Miko Koffie Kampioenenbal 2020
Het kampioenenbal van woensdag 22 april 2020 gaat NIET door. Er zal in overleg met Fortuna Wormerveer (waar het Kampioenenbal zal plaats vinden) gezocht gaan worden naar een nieuwe speeldatum. De zoektocht naar een nieuwe speeldatum zal pas opgestart worden als er meer duidelijkheid is over de voortgang van het coronavirus. De organisatie hoopt eind juni of aan het begin van het nieuwe seizoen een datum vast te leggen, blijkt dit niet mogelijk omdat het coronavirus ons langer in de greep houdt dan zal alsnog het Kampioenenbal 2020 komen te vervallen.

De verenigingen die uitgenodigd worden voor het Kampioenenbal 2020 zijn Fortuna Wormerveer, Zuidoost United, AFC’34 en KFC. De verenigingen zullen te zijner tijd op de hoogte gebracht worden of en wanneer het Kampioenenbal zal plaats vinden. Als de verenigingen niet deel kunnen nemen op de nieuw vast te stellen datum dan behoud de organisatie zich het recht voor om een vervangende vereniging uit te nodigen.

De Stichting Jongsenioren Competitie betreurt bovenstaande beslissingen te moeten nemen maar gaat er vanuit dat een ieder zich hierin kan vinden door de gezondheid boven winst of verlies van een voetbalwedstrijd te plaatsen.

Hopende iedereen voldoende te hebben geïnformeerd en de organisatie hoopt in het seizoen 2020 – 2021 weer op uw deelname.

Tot volgend seizoen.

Nieuwsbrief

UPDATE

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de stichting, competitie of het kampioenenbal met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in.