Seizoen succesvol afgerond

De Stichting Jongsenioren Competitie heeft het 7e seizoen op zaterdag 15 juni afgerond met het 2e Miko Koffie Kampioenenbal op het complex van vv Kolping Boys in Alkmaar.

Na verschrikkelijk veel regen in de ochtend waarbij zelfs één kunstgrasveld afgekeurd moest worden en een aangepast wedstrijdschema verliep het toernooi nadat de zon zich liet zien perfect. Aan het eind van de dag mocht Fortuna Wormerveer voor de 2e keer op rij de wisselbeker mee naar huis nemen nadat de finale gewonnen was na penalty’s van Kolping Boys. Ook de 3e / 4e plaats werd beslist door penalty’s waarbij DEM ze beter nam dan Olympia Haarlem.

In de Univé Jongsenioren Competitie zijn inmiddels ook alle beslissingen gevallen. In poule B2 liet SV Koedijk zich nadrukkelijk zien door ongeslagen kampioen te worden, in poule B1 was SV Meervogels’31 te sterk voor de concurrenten FC Purmerend en WSV’30.

In poule A2 ging de strijd tussen ODIN’59 en AFC’34. In een onderling duel bleek AFC’34 te sterk en mocht de kampioensschaal omhoog houden.
In poule A1 was VPV Purmersteijn de sterkste en liet Fortuna Wormerveer en Wooter Academy achter zich. Wederom een geslaagd seizoen, op naar de 8e editie van de Univé JSC met maar liefst 38 deelnemende verenigingen uit Noord-Holland.