Nieuw Seizoen Voor Jongsenioren Competitie

Vanaf begin oktober 2018 start de 1e speelronde in de Univé Jongsenioren Competitie, welke voor de 7e keer georganiseerd zal worden. Inmiddels is de inschrijving gestopt want er zijn 31 verenigingen die zich hebben ingeschreven.

Poule A is helemaal vol met 2 groepen van 8 verenigingen met o.a. ADO’20, DEM, ODIN’59, HFC EDO, Fortuna Wormerveer, vpv Purmersteijn, ASV de Dijk, avv Zeeburgia, vv Assendelft, AFC’34, WV-HEDW en Wooter Academy. Nieuwkomers dit seizoen zijn de Foresters, vv Kolping Boys, LSVV en Olympia Haarlem. Jammer genoeg nemen we afscheid van rkvv Velsen en zvv Zaanlandia.

In poule B komen er ook 2 groepen, hier zijn inmiddels 15 inschrijvingen binnen, er is dus nog plek voor 1 vereniging (3e/4e klasse). Hier zijn de deelnemende verenigingen SC Hercules Zaandam, SVA, Sporting Krommenie, cvv Blauw Wit, FC Purmerend, WSV’30, sv Meervogels’31, vv Zeevogels, Alcmaria Victrix, Victoria O, Vitesse’22 en vv Bergen. Nieuwkomers zijn: sv Koedijk, Con Zelo en SVW’27. We nemen afscheid van rkvv Saenden, vv Knollendam, Reiger Boys en bvv de Kennemers die helaas niet de behaalde titel in het afgelopen seizoen verdedigt.

Wederom een mooi deelnemersveld en ten opzichte van vorig seizoen groeit de competitie van 30 naar 31 deelnemende verenigingen.

Binnenkort ontvangen de deelnemende verenigingen het speelschema voor het seizoen 2018-2019.
De wedstrijden krijgen wederom begeleiding van het Univé Scheidsrechterteam, in poule A zullen er neutrale KNVB scheidsrechtertrio’s de wedstrijden begeleiden en in poule B zal er een neutrale KNVB scheidsrechter aanwezig zijn en zullen beide teams zelf voor een assistent-scheidsrechter moeten zorgen.

Leave a comment