De Jongsenioren wedstrijd die ik zag. . . . . . .

WV-HEDW – Wooter Academy 7 – 1

Op voorhand een interessante ontmoeting maar al snel bleek ahet krachtverschil veel te groot, WV-HEDW walste in de 1e helft over Wooter Academy heen. Vooral fysiek, inzet, techniek en de teamgeest zorgde voor het verschil. Het team van Wooter Academy was voor technisch en kwam qua kracht en samenspel te kort.

Na 5 minuten ontstond het eerste gevaar voo het doel van Wooter, meteen gevolgd door nog 2 grote kansen, mede veroorzaakt door de zwakke keeper. Pas na 12 minuten het eerste gevaar van Wooter met een schot dat over ging. Vervolgens een periode met zowel kansen voor WV-HEDW als voor Wooter maar in de 24e minuut wordt het 1 – 0 door een aanval over links die voorgezet wordt en de keeper in de fout ging. Vervolgens in de 39e minuut de 2 – 0 door een afstand schot van de aanvoerder, vlak daarna in de 40e minuut de 3 – 0 door slecht uitverdedigen van de keeper. In de 45e en 45+1 minuut loopt WV-HEDW uit naar 5 – 0 via een vrije trap en een snelle aanval over rechts.

Na de rust bleek WV-HEDW uitgeraasd te zijn en had Wooter Academy ook maatregelen genomen, op het middenveld kwam een fysiek sterke en rustige nummer 10 die zorgde voor meer evenwicht in de wedstrijd. In deze fase zag je duidelijk det er genoeg ‘voetbal’ aanwezig is bij Wooter maar dat de spelers vooral technische zijn en qua fystiek problemen hebben.

In de 58e minuut liet WV-HEDW zich toch weer zien, via een fraai afstandschot werd het 6 – 0. Maar in de 60e minuut was Wooter aan de beurt en kwamen er 3 goede kansen op rij. De keeper van WV-HEDW (ingevallen na rust) hield zijn doel knap schoon. In de 78e minuut kwam Wooter op 6 – 1 door een domme actie van de links back van WV-HEDW waardoor scheidsrechter Jeroen Stolk de bal op de stip moest leggen. De hatelijke 0 was in ieder geval weg voor Wooter Academy. In de 90e minuut was het slotakkoord voor de spits van WV-HEDW, hij maakte op fraaie wijze de 7 – 1 door de bal in het kruis te rammen.

Een doelpunt rijke avond met een sterk WV-HEDW tegen een Wooter Academy met genoeg technische bagage maar geen kans kreeg zich te onderscheiden.

Geef een reactie