2e MIKO Koffie Kampioenenbal van start

Het weer liet ons vanmorgen even in de steek maar zonder vertraging is de aftrap van het Miko Koffie Kampioenenbal van start gegaan. Wel heeft de organisatie besloten om in ieder geval de eerste 2 rondes het B veld eruit te halen. Hiervoor is gekozen omdat er veel plassen water zichtbaar waren op het veld.

De organisatie heeft besloten om te starten met een aangepast programma. Hierdoor duren de wedstrijden uit ronde 1 en ronde 2 slechts 20 minuten en worden deze alleen gespeeld op veld A. Echter is er ook goed nieuws te melden, na overleg met de secretaris van VV Kolping Boys en Scheidsrechter Jeroen Stolk is er besloten om vanaf 12:15 uur het B veld weer open te gooien. Er zal vanaf dat moment ook weer op de “normale” manier gespeeld worden. Dit betekend dat de wedstrijden 2x 15 minuten duren en er halverwege van kant gewisseld gaat worden. Door zowel ronde 1 als ronde 2 op de aangepaste manier te spelen hebben alle deelnemende verenigingen dezelfde speel omstandigheden gehad en beginnen we vanaf ronde 3 met een schone lei.

Het programma wordt nu als volgt:
De poule wedstrijden duren van 09:45 uur tot 14:05 uur.
De halve finales worden gespeeld om 14:45 uur.
De kruiswedstrijden (3/4, 5/6 en 7/8 plaats) worden gespeeld tussen 15:30 uur en 16:45
De finale wordt gespeeld om 16:15 uur.

Uiteindelijk gaan alle deelnemende verenigingen ervan door met een beker. Daarnaast staat er voor de nummers 1, 2, 3 en 4 ook nog een waardecheque van JAKO klaar.