Axitour sponsort met AXIWI communicatiesysteem

Axitour Communication Systems is het aankomend seizoen (2017 – 2018) sponsor van de Univé Jongsenioren Competitie. Axitour stelt een AXIWI communicatiesysteem beschikbaar voor de scheidsrechters die de wedstrijden aankomend seizoen gaan begeleiden. Op deze manier maken de scheidsrechters laagdrempelig kennis om met een communicatiesysteem (samen) te werken. Daarnaast zorgt het ervoor dat scheidsrechters sneller én correcter beslissingen nemen en dat komt het spel van de Univé Jongsenioren Competitie ten goede.

AXIWI scheidsrechter communicatiesysteem


Met het AXIWI communicatiesysteem kunnen scheidsrechters en assistenten tijdens een wedstrijd direct en draadloos met elkaar communiceren. De directe open lijnverbinding zorgt ervoor dat 6 scheidsrechters direct via de headset met elkaar kunnen communiceren, net als bij een telefoongesprek.

Ook voor coaches en verenigingen

Het communicatiesysteem wordt in de sport allang niet meer alleen door de scheidsrechters gebruikt. Ondertussen gebruiken coaches het om te communiceren met de staf en ook sportverenigingen schaffen het steeds vaker aan; voor het opleiden van verenigingsscheidsrechters én het optimaal begeleiden van talentvolle (jeugd)scheidsrechters.

Kijk voor meer informatie op de website van AXIWI.

Leave a comment

Nieuwsbrief

UPDATE

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de stichting, competitie of het kampioenenbal met onze nieuwsbrief. Schrijf je nu in.